Διεύθυνση: Προξένου Κορομηλά 58- Θεσσαλονίκη.  ΤΚ.54621 | Τηλέφωνο: 6947040929 | Email: evatheodosiadou@gmail.com | Επισκεφθείτε το Blog μου!

elnlenfrdeitno

H δραστηριότητά μου ....

Στην επαγγελματική μου δραστηριότητα, η 'Νησίδα'  είναι το ιδιωτικό μου κομμάτι, το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών το κοινωνικό, κατά καιρούς όμως, ορμώμενη από την ανάγκη δημιουργικότητας, βρίσκομαι σε διάφορες συνεργασίες....και αυτό δε σταματώ να το απολαμβάνω....
  • 11/2015 Εισήγηση στο 43ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης
Ομιλία στο 43ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης με τίτλο: Χτίζοντας τη σχέση με το παιδί. Διοργάνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου. 
  • 8/2015 Ξεκινά η δημιουργία στήλης μου στα πλαίσια συνεργασίας μου με το περιοδικό Flowmagazine
Στήλη με τίτλο 'Εγώ στις σχέσεις μου'. Θεμελιώνει τη συνεργασία των τελευταίων χρόνων με το flowmagazine: http://www.flowmagazine.gr/subcategory/view/C269/personal
  • 4/3/15 Εκδήλωση με θέμα 'Το δράμα της βίας στην Οικογένεια'- προβολή ταινίας 'The Noir Project' του Γρηγόρη Βαρδαρινού

Ομιλία για τη βία κατά των γυναικών και συμμετοχή στο πάνελ της συζήτησης μετά την προβολή της ταινίας. 
  • 4/11/2015 Ομάδα Γονέων στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς
Κάτι τελειώνει κάτι αρχίζει, νέα ομάδα γονέων στα πλαίσια της συνεργασίας μου με Σχολές Γονέων
  • 25/11/2014 Παγκόσμια Μέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Ομιλία στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης
Εκπροσωπώντας το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών (Γ.Γ.Ι.Φ) παρουσίασα την λειτουργία και την εμπειρία ενός χρόνου του Κέντρου στην αίθουσα του Βαφοπούλειου.
Στα πλαίσια της συνεργασίας μου με τον παιδικό σταθμό, συντονίζω την πρώτη ομάδα γονέων για αυτήν τη σχολική χρονιά.
Γίνομαι μέλος επιστημονικής ομάδας που αποτελείται από ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, νομικό. Καλούμαστε να υποστηρίξουμε ψυχοκοινωνικά τη γυναίκα που δέχεται κάθε μορφής έμφυλης βίας σε κάθε είδους σχέση (ενδοοικογενειακή, εργασιακή, κοινωνική). Το Κέντρο αποτελεί μέρος ενός ολόκληρου δικτύου. Με το 15900 24ωρη πανελλήνια γραμμή εξυπηρέτησης να δέχεται τα αρχικά αιτήματα και να λειτουργεί ως πηγή πληροφόρησης και παραπομπής, τους ξενώνες να φιλοξενούν γυναίκες που βρίσκονται σε ανάγκη και εμάς να είμαστε στο πλάι της γυναίκας που θέλει να αναζητήσει στήριξη στην προσπάθειά της να προστατευθεί από την βία που βιώνει.
Ήμασταν μια ομάδα ψυχολόγων που συνεργαζόμασταν στενά για 3 χρόνια, δεθήκαμε, εξελιχθήκαμε και προχωρήσαμε στην πλαισίωση αυτής της σχέσης μέσα από την ίδρυση του Κέντρου 'Νησίδα'. Στο νέο μας χώρο βρήκαμε νέες ισορροπίες και δημιουργήσαμε νέες προσδοκίες.
Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ανανεώνω τη συνεργασία μου με το έργο των Σχολών Γονέων του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Στα πλαίσια ομαδικών συναντήσεων συντονίζω ομάδες γονέων που στοχεύουν την ενδυνάμωση και τη συμβουλευτική των γονέων στο γονεϊκό τους ρόλο.
  • 10/2012. Γίνομαι μέλος ερευνητικής ομάδας στην Αναστοχαστική Θεραπευτική Πράξη.
 Μια ομάδα θεραπευτών από διάφορα πλαίσια (εκπαιδευτικά, ψυχοθεραπευτικά, ειδικής αγωγής) διερευνούν μέσα από μια πραξιακή προσέγγιση μια νέα θεώρηση της επικοινωνίας και των ανθρώπινων σχέσεων.

GOOGLE VERIFICATION

google5b96e20f594a9873.html

 

file:///C:/Users/e.theodosiadou/Downloads/google5b96e20f594a9873%20(1).html

file:///C:/Users/e.theodosiadou/AppData/Local/Packages/Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe/TempState/Downloads/google5b96e20f594a9873.html