Ερωτευμένοι μια ζωή με τον ίδιο άνθρωπο;

Ερωτευμένοι μια ζωή με τον ίδιο άνθρωπο; post thumbnail image

Είναι δυνατόν να είμαστε ερωτευμένοι μια ζωή με τον ίδιο άνθρωπο;

-Μα πώς; Ο έρωτας είναι ενθουσιασμός, αγωνία, ζωή. Έχεις τον άλλον στη σκέψη σου, λειτουργείς μέσα από αυτόν, λαχταράς να γνωρίσεις τα μυστικά του, τον κόσμο του…αγωνιάς για να τον κερδίσεις, να τον κατακτήσεις. Ο `ίδιος` είναι ήδη κεκτημένος και πλέον αδιάφορος! Πολύ δεδομένος, χωρίς άλλες υποσχέσεις.

-Ναι…ερωτευμένοι με τον ίδιο άνθρωπο, όταν ο ίδιος δε μένει `ίδιος`. Αλλάζει..αλλάζεις και μαθαίνεις από την αρχή. Τότε μάλιστα..ξαναανακαλυπτεις και τότε ερωτεύεσαι από την αρχή! -Μα, ο δικός μου δεν αλλάζει. Μένει `ίδιος`! -Για κοίτα καλά…μήπως τότε εσύ μένεις ίδιος και `ίδιο` τον βλέπεις; -Όχι, ΕΓΩ αλλάζω! -Και πώς αλλάζοντας βλέπεις τα ίδια! Τι ακριβώς σε εσένα αλλάζει; -Όλα τα άλλα εκτός από τον τρόπο που τον βλέπω. -Τέλεια…και έτσι ακριβώς σκοτώνεις τον έρωτα με τον `ίδιο άνθρωπο`.

-Δε σε αναγνωρίζω.. -…και καλά κάνεις…μπορείς λοιπόν να με γνωρίσεις από την αρχή… -Κουράστηκα… -Ευτυχώς…γιατί έτσι, σίγουρα δε βαρέθηκες, ίσως μάλιστα να καρδιοχτυπάς! -…Και αν δεν τα καταφέρουμε αυτήν τη φορά;…. -Θα πληγωθούμε -Ωχ! -Αμ…έρωτες μου ήθελες!!!!

Σχετικά άρθρα

Το βλέμμα!Το βλέμμα!

Προετοιμαζόμαστε στην επαφή μας με τους άλλους. Ψάχνουμε τα πιο εύστοχα λόγια για να εκφράσουμε αυτά που θέλουμε, χρησιμοποιούμε το σώμα μας ως εργαλείο, ντυνόμαστε κατάλληλα για να παρουσιαστούμε στον

ομάδες αυτογνωσίας

Ομάδες αυτογνωσίας. Τί ακριβώς κάνουν;Ομάδες αυτογνωσίας. Τί ακριβώς κάνουν;

Ομάδες αυτογνωσίας. Τί ακριβώς κάνουν; Ποιος είναι ο εαυτός μας; Αναλωνόμαστε συνήθως στην προσπάθειά μας να ερμηνεύσουμε, κατανοήσουμε και προβλέψουμε τη συμπεριφορά του άλλου θεωρώντας αυτονόητη τη γνώση που έχουμε για τον εαυτό μας.